روزانه چقدر هزینه صرف واحد تحقیق و توسعه سامسونگ میشود؟
امروزه بیشتر مردم دنیا سامسونگ را با گوشیهای هوشمندش میشناسند و روزانه از استفاده از آنها لذت میبرند. وجود گوشیهای خوبی مانند گلکسی اس 7 اج (Galaxy S7 Edge) و گلکسی نوت 7 (Galaxy Note 7) دلیلی بر این ادعاست. اما سامسونگ به ساخت محصولات دیگری نیز معروف است؛ حتما خیلی از شما از دیگر محصولات این شرکت در خانهتان استفاده کردهاید. محصولاتی مانند دستگاههای تلویزیون، ماشین لباسشویی، یخچال و دهها وسیله دیگر، سامسونگ را به قدرتی بلامنازع در میان شرکتهای الکترونیکی جهان تبدیل کرده است. قطعا پشت پردهی این توسعه و پیشرفت عظیم، واحد تحقیق و توسعه سامسونگ (R&D) قرار دارد که دانش لازم برای ابداع روشهای نوین توسط این غول دنیای تکنولوژی را فراهم آورده است. با گجت نیوز همراه باشید.
واحد تحقیق و توسعه سامسونگ قطعا یکی از مهمترین عوامل پیشرفت این شرکت در دنیای تکنولوژی بوده است
ماندن در رأس قلهی تکنولوژی، هزینهآور است. همانطور که میدانید، اخیرا کنفرانس خبری سامسونگ در IFA 2016 با معرفی چند محصول جدید از جمله ساعت هوشمند گیر اس 3 (Gear S3) برگزار شد و نکتهی جالبی که از سوی مدیران شرکت در این کنفرانس به میان آمد، میزان هزینهی صرف شده در واحد تحقیق و توسعه سامسونگ بود.
آنها اذعان داشتند که روزانه 30 میلیون یورو در سرتاسر جهان صرف واحد تحقیق و توسعه سامسونگ میشود. در خلال همین کنفرانس خبری، سامسونگ ادعا کرد که 70% خانوادههای اروپایی حداقل یک اسمارتفون سامسونگ دارند، و 33% از آنها بازیهای یورو 2016 را از طریق تلویزیونهای سامسونگ تماشا کردهاند. مسئولین سامسونگ در کنفرانس خبری خود در IFA 2016 همچنین گفتهاند که طبق بررسیهای واحد تحقیق و توسعه سامسونگ ، در مناطقی از جهان که مردم علاقه بیشتری به استفاده از لوازم خانگی دارند، نفوذ محصولات این شرکت 5 برابر دیگر مناطق است. آنها همچنین ادعا کردند که در دهه اخیر، در زمینهی تولید تلویزیون، در صدر رقابت با دیگر رقبا بودهاند.
رقمی که روزانه صرف واحد تحقیق و توسعه سامسونگ میشود، بسیار چشمگیر است. با توجه به برنامههای آتی این شرکت در زمینهی تولید محصولاتی نظیر نمایشگرهای انعطافپذیر و اسکنرهای عنبیه چشم (که در گلکسی نوت 7 به کار رفته)، بیشک سامسونگ را در رأس منحنی پیشرفت قرار خواهد داد. این تکنولوژی و پیشرفت یک شرکت (سامسونگ یا هر شرکت پیشرو دیگری) باعث دلگرمی علاقمندان به تکنولوژی است و آنها را کنجکاو میکند که بدانند قرار است در آینده چه محصول جدید دیگری را از این کمپانی در بازار ببینند.