baznashr

برگزارکنندگان المپیک چگونه پهپادهای مهاجم به استادیوم‌ها را شکار می‌کنند؟

on .

پهپادها

روز جمعه بیش از ۶۰ هزار نفر در استادیوم ماراکانای ریو نشستند تا مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ را تماشا کنند، اما بالای سرشان یک اتفاق آزاردهنده رخ داد. ناظران گزارش دادند که سه پهپاد بالای استادیوم می چرخیدند و مشکلات امنیتی ایجاد می‌کردند. این دقیقا همان سناریویی بود که ماموران امنیتی برزیل می‌خواستند از آن دوری کنند، اما علیرغم استفاده از جدیدترین تجهیزات و ماه‌ها آمادگی، دور نگه‌داشتن پهپادها از فضای باز استادیوم کار بسیار دشواری است.

در پشت صحنه، مقامان برزیلی اقدامات جسورانه‌ای برای دور نگه داشتن پهپادها انجام داده‌اند، اما همه‌ی این اقدامات جدید موثر نیستند. این کشور با تولیدکنندگان پهپاد وارد همکاری شده تا نرم‌افزارهای این دستگاه‌ها را با حصارهای مجازی المپیک به روزرسانی کنند و نگذارند پهپادها در مناطق ممنوعه پرواز کنند. اما همه‌ی تولیدکننده‌ها حاضر نشدند این کار را انجام دهند. بنابراین برای متوقف کردن دیگر پهپادها، نیروی نظامی برزیل دستگاه‌های جدیدی خرید تا هنگام پرواز، در سیگنال‌های کنترل پهپاد اختلال ایجاد کند؛ به عبارت دیگر پارازیت بیندازد. از طرف دیگر، مسوولان مخابرات باید به نیروی نظامی برای استفاده از این دستگاه‌ها مجوز قانونی بدهد. این یک اقدام قاطعانه است و بسیاری از ناظران نگران‌اند که شاید این کار منجر به قطع سرویس‌های موبایلی پس از پایان بازی‌ها شود.

ارتش همچنین اختیارات قانونی جدیدی به دست آورده تا از این دستگاه‌ها استفاده کند. این موضوع به مشاجره‌های بسیاری دامن زده است. در روز اول فوریه، سازمان ملی مخابرات برزیل رسما به نیروهای ارتش مجوز داد تا در طول بازی‌های المپیک در سیگنال‌های رادیویی پارازیت بیندازد.

دستگاه‌هایی که برزیل در راستای بخشی از اقدامات ضد پهپادی خریداری کرده توجه زیادی به خود جلب کرده‌اند. چرا که پلیس با تبعات هواپیماهای بدون سرنشین برای امنیت عمومی دست و پنجه نرم می‌کند. برای پایین آوردن پهپادها هنگام پرواز، روش‌های مختلفی وجود دارد که شامل قطع و هک کردن سیگنال‌های کنترل می‌شود. اما ایجاد پارازیت همچنان مطمئن‌ترین روش است. در آمریکا، فقط سازمان‌های فدرال چنین اختیاری دارند و مراکز محلی و دولتی اجرای قانون اجازه‌ی پارازیت انداختن ندارند.

منبع: The Verge

 

image
Size: 13.2 Mb

منبع

پربازدیدترین مطالب - ویندوز