پرینتر سه بعدی جدید MIT با قابلیت تولید اشیاء انعطاف پذیر رونمایی شد
تکنولوژی پرینت سه بعدی انقلاب بزرگی در بخشهای مختلف صنعتی به وجود آورد. یکی از این بخشها مربوط به تولیدات پزشکی است. به لطف این تکنولوژی محققان موفق به تولید اعضای مصنوعی بدن، استخوانهای شبیه سازی شده و دوربینهای داخلی کوچکتر شدهاند. محققان دانشگاه ام آی تی (MIT) حالا به کمک پرینتر سه بعدی جدید خود قادر به تولید اشیائی شدهاند که در دماهای مختلف تغییر شکل میدهند. با مشروح خبر همراه گجت نیوز باشید.
به لطف این پروسه پرینت سه بعدی جدید حالا روش جدیدی برای ارائه دارو به بیماران (به خصوص کسانی که تب دارند) تعریف شده است. البته این تیم تحقیقاتی هنوز موفق به تولید قرصهای حساس به دما نشده است، اما افقهای روشنی در پیش روی این روش و پرینتر سه بعدی جدید ام آی تی پدیدار شده است. این محققان به کمک یک روش جدید در این پرینترها از ترکیب پلیمری خاصی بهره گرفتهاند که مطابق دمای محیط نرم یا سفت میشوند. در همین راستا، شیء کوچکی تولید شده است که وضعیت فیزیکی اولیه خود را در شرایط خاص بازگردانی میکند.
بنابراین اشیاء تولیدی با پرینتر سه بعدی جدید دانشگاه مذکور را میتوان در هر دما به حالت فیزیکی خاصی درآورد. این مواد تولیدی را میتوان تا سه برابر بدون اینکه خراب شوند درازتر کرد. در ادامه توجه شما را به تصویری متحرک از این مواد جالب مینماییم:
رزولوشن این روش جدید پرینت سه بعدی به قدری بالاست که میتواند اشیائی به ظرافت موی انسان را تولید و آماده کار کند. پروسه مربوطه کمی پیچیده است اما محققان به ما یقین میدهند که این روش جدید به مراحل نهایی خود رسیده و آماده کار است. تیم مربوطه به دنبال تولید مواد خاصی برای کاربردهای پزشکی است و بنابراین مراحل کار بر روی این پروژه کماکان ادامه دارد. در صورت انتشار اطلاعات دیگر آنها را با شما در میان خواهیم گذاشت. نظر شما در مورد این خبر چیست؟