baznashr

تسلا و تویوتا هوشمند‌ترین خودروسازان جهان در سال 2016 هستد

on .

هر ساله لیستی از مجله‌ی دانشگاه MIT منتشر می‌شود که طی آن هوشمندترین شرکت‌های حال حاضر را در قالب فهرستی 50 موردی گرد هم می‌آورد. نکته‌ی جالب در خصوص لیست امسال این است که تسلا و تویوتا هم در جمع هوشمند‌ترین شرکت‌ها قرار گرفته‌‌اند. با گجت نیوز همراه شوید.

مجله‌ی فناورانه MIT Technology Review، مطابق هر سال، لیستی منتشر کرد که هوشمند‌ترین شرکت‌های جهان در آن جای گرفته‌اند. دو شرکت خودروساز نیز موفق شدند در این لیست قرار بگیرند.

تسلا موتورز به دلیل پیشرفت‌هایی که در سیستم اتومبیل خودران هوشمند خود داشت، موفق شد به مقام چهارم این لیست نائل آید و همچنین تویوتا نیز به دلیل تحقیقات جامع خود در خصوص هوش مصنوعی، رباتیک و ارائه یک مدل سلول سوختی جدید در جایگاه 17 این جدول قرار گرفت.

گفتنی است که در سال 2015، تسلا در رتبه‌ی اول بود چراکه بر توسعه و تولید باتری‌های نوآورانه و گسترش کاربرد آن از اتومبیل به مصارف خانگی و مسکونی فعالیت می‌کرد.

اما امسال، تکنولوژی رانندگی خودران شرکت تسلا با کمک دریافت اطلاعاتی از یک دوربین، رادار، سنسورهای اولتراسونیک و جی‌پی‌اس، مسافرت امن و بی‌دردسری برای سرنشینان خود به ارمغان می‌آورد که در بزرگراه‌ها و هنگام پارک مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر پیشرفت رانندگی نیمه‌مستقل، تسلا همچنین یکی از مقرون به‌صرفه‌ترین خودرو تمام الکتریکی‌اش را با نام مدل 3 پرده برداشت که قیمت 35 هزار دلاری و توانایی‌های بالای آن، تسلا را به رتبه‌ی چهارم رساند.

گفتنی است نشریه‌ی تکنولوژیک MIT، فهرست سالانه‌ی خود را از سال 2010 منتشر می‌کند. البته این فهرست پیش‌ازاین با نام 50 شرکت نوآور شناخته می‌شد که در حال حاضر به 50 شرکت نوآور تغییر یافته است.

هوشمندترین موسسه‌ی تحقیقاتی تویوتا با انجام بررسی‌ از آینده‌ی حمل‌ونقل، هوش مصنوعی و رباتیک، در فهرست هوشمند‌ترین کمپانی‌های امسال قرار گرفت. یکی دیگر از حرکات روبه‌جلو تویوتا که موجب شده به این لیست راه پیدا کند، تولید انبوه وسایل نقلیه‌ی هیدروژنی برای بازار است. این خودرو پس از هر سوخت‌گیری می‌توانند بیش از 300 مایل (420 کیلومتر) را طی کند، درحالی‌که تنها محصول خروجی از آن، بخارآب است. این شرکت ژاپنی در حال حاضر مشغول توسعه شبکه‌ای از ایستگاه‌های سوخت هیدروژن اقتصادی است.

موسسه‌ی تحقیقاتی تویوتا، اواخر سال 2015 بود که با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به‌عنوان بخشی از یک برنامه تاسیس شد که تا اواخر سال 2020 در پیشبرد هوش مصنوعی، برنامه‌نویسی، وسیله نقلیه‌ی خودران و دانش رباتیک فعالیت خواهد کرد.

ژاپنی‌ها همچنین امیدوارند تا پایان سال 2017 به میزان 3 هزار دستگاه از خودرو الکتریکی خود با نام میرای به فروش برسانند.

لینک منبع: gadgetnews.ir

پربازدیدترین مطالب - ویندوز