baznashr

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10

on .

بسیاری از کاربران در زمان عدم استفاده از سیستم کامپیوتری خود اعم از لپ تاپ یا دسکتاپ حتی برای مدتی کوتاه، آن را به طور کامل خاموش (Shutdown) می‌کنند. برخی دیگر نیز البته ترجیح می‌دهند تا از حالت اسلیپ و یا استندبای استفاده کنند. هر کدام از این موارد مزایا و مشکلات خود را دارند که کاربردشان را از یکدیگر متفاوت می‌کند. در بین این دو، حالت نیروی دیگری نیز وجود دارد که اگرچه در حالت پیشفرض در اغلب نسخه‌های ویندوز غیر فعال است، اما کاربرد فوق‌العاده زیادی دارد. در ادامه به نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز (Hibernate) و مزایای استفاده از آن می‌پردازیم.

تفاوت حالت هایبرنیت و اسلیپ

در زمان استفاده از حالت هایبرنیت، اطلاعات روی رم (حافظه موقت) بر روی هارد دیسک (حافظه دائم) ذخیره می‌شوند. در این حالت وضعیت نرم افزارهای اجرا شده حفظ شده و سپس سیستم خاموش می‌شود، به همین دلیل است که با افزودن هایبرنیت به ویندوز و فعال‌سازی آن می‌توانید کامپیوتر یا لپ تاپ خود را از منبع برق جدا کرده و آن را برای مدتی خاموش نگه دارید و یا به هر جای دیگری منتقل کنید. مزیت اصلی اینجاست که با وجود ذخیره وضعیت نرم افزارها، مصرف نیروی الکتریکی سیستم در این حالت صفر است. بعد از راه‌اندازی مجدد سیستم مشاهده می‌کنید وضعیت تمامی نرم افزارها به قوت خود باقی مانده است، چرا که اطلاعات مجددا به حافظه رم منتقل شده‌اند. پس با افزودن هایبرنیت به ویندوز نه تنها سرعت راه‌اندازی سیستم عامل را به میزان زیادی بهبود می‌بخشیم، بلکه وضعیت نرم افزارها را نیز حفظ می‌کنیم. به این ترتیب سیستم کامپیوتری همیشه در حالت آماده به کار قرار دارد.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10

هایبرنیت، به معنی خواب زمستانی

کارایی حالت اسلیپ اغلب به فاکتورهای مختلفی وابسته بوده و ممکن است در هر سیستم اعم از لپ تاپ یا دسکتاپ عملکرد جداگانه‌ای را به نمایش بگذارد. با فعال‌سازی اسلیپ، که اغلب در لپ تاپ‌ها با بستن درب دستگاه به طور خودکار انجام می‌گیرد، اطلاعات روی رم باقی می‌مانند و باز هم وضعیت نرم افزارها حفظ می‌شوند.

تفاوت اصلی اینجاست که به دلیل فعال نگه داشتن رم، اکنون سیستم با وجود عدم استفاده از آن، انرژی الکتریکی مصرف می‌کند، موضوعی که به خصوص در لپ تاپ‌ها بسیار اهمیت دارد. از آنجایی که در این حالت سیستم کاملا در حالت آماده‌باش قرار دارد، به محض روشن شدن، شاهد بازگشت خیلی سریع وضعیت نرم افزارها به همان حالت پیشین هستیم.

از هایبرنیت استفاده کنیم یا اسلیپ؟

اگر از سیستم کامپیوتری شما دسکتاپ بوده و از طرفی تصمیم دارید تا تنها برای مدتی نه چندان طولانی از آن استفاده نکنید، بهترین حالت اسلیپ است. البته باید توجه داشته باشید که سیستم بعد از قرار داشتن بر روی این حالت برای مدت زمانی مشخص، به طور خودکار به حالت هایبرنیت می‌رود، پس بهتر است تا زمان آن را بسته به نیاز خود تغییر دهید. هایبرنیت مخصوصا در لپ تاپ‌ها از اهمیتی خاصی برخوردار است، چرا که به ذخیره انرژی باتری کمک می‌کند. در حالت کلی توصیه می‌شود بین این دو حالت، بر اساس زمان دست به انتخاب بزنید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 اگر قرار است تا برای مدتی زمانی کوتاه در حد سه الی چهار ساعت از سیستم استفاده نکنید، اسلیپ بهترین انتخاب است. اگر زمان عدم استفاده از سیستم بیش از این ساعات است و از طرفی ترجیح می‌دهید تا وضعیت سیستم عامل و نرم افزارهای آن حفظ شود، بعد از افزودن هایبرنیت به ویندوز آن را فعال کنید. در آخر اگر قرار است تا برای چند روز از سیستم استفاده نکرده و برنامه در حال اجرای مهمی ندارید، حتما آن را به طور کامل خاموش کنید.

افزودن هایبرنیت به ویندوز 7

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 برای افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 بر روی منوی استارت کلیک کرده و عبارت Power Options را در باکس جستجو بنویسید و سپس اینتر را بزنید. در ادامه از قسمت سمت راست صفحه، گزینه Change when the computer sleeps را انتخاب کرده و سپس Change advanced power settings را برگزینید. در اینجا می‌بایست همانند تصویر زیر گزینه‌های قسمت Allow hybrid sleep را با زدن علامت مثبت کنار آن افزایش داده و سپس آن را بر روی حالت Off قرار دهید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در ادامه در صورت انجام صحیح این مراحل، شاهد افزوده شدن هایبرنیت به گزینه‌های دیگر خواهید بود.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در نظر داشته باشید بعد از افزودن هایبرنیت به ویندوز ، آن را در دیگر قسمت‌ها نیز مشاهده خواهید کرد. به عنوان نمونه وقتی از این پس از کلیدهای ترکیبی Alt + F4 برای دسترسی سریع به گزینه‌های خاموش‌کردن سیستم استفاده کنید، می‌بینید که هایبرنیت نیز به آن افزوده شده است.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10


افزودن هایبرنیت به ویندوز 8.1

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در ویندوز 8.1 ابتدا با زدن کلیدهای ترکیبی Windows + W به قسمت جستجو دست پیدا کرده و سپس عبارت Power Options را در آن جستجو کنید. همانند تصویر زیر چندین گزینه در نتیجه برای شما نشان داده خواهند شد که باید از میان آن‌ها، گزینه Change what the power buttons do را برگزینید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در ادامه وارد صفحه تنظیمات نیرو می‌شوید. برای ادامه مراحل افزودن هایبرنیت به ویندوز ، بر روی عبارت Change settings that are currently unavailable که در بالاترین قسمت قرار دارد کلیک کنید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در اینجا گزینه‌های کنونی موجود در تنظیمات خاموش‌کردن سیستم را می‌بینید که همگی برخلاف هایبرنیت، فعال هستند. برای افزودن هایبرنیت به ویندوز تیک کنار گزینه Hibernate را زده و سپس تغییرات را ذخیره کنید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 از این پس در زمان اقدام برای خاموش‌کردن سیستم، گزینه‌ای جدید با عنوان Hibernate را مشاهده خواهید کرد.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10


افزودن هایبرنیت به ویندوز 10

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 اگر از آخرین نسخه سیستم عامل مایکروسافت استفاده می‌کنید، برای افزودن هایبرنیت به ویندوز ابتدا به کنترل پنل مراجعه کرده و وارد قسمت Hardware and Sound\Power Options بشوید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در سمت چپ صفحه گزینه Choose what the power buttons do را انتخاب کنید. ممکن است بعد از ورود به صفحه Hardware and Sound شاهد صفحه‌ای متفاوت از پنجره زیر باشید، اما در هر صورت باز هم باید به دنبال همین گزینه بگردید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 در پنجره بعدی بر روی گزینه Change Settings that are currently unavailable کلیک کرده و سپس همانند تصویر زیر تیک گزینه Hibernate را بزنید.

آموزش نحوه افزودن هایبرنیت به ویندوز 7 ، 8.1 و 10 از این پس در زمان اقدام برای خاموش کردن سیستم گزینه Hibernate را نیز مشاهده خواهید کرد.

لینک منبع: gadgetnews.ir

پربازدیدترین مطالب - ویندوز