baznashr

چگونه ایمیل های اسپم را متوقف کنیم؟

on .

چگونه ایمیل های اسپم را متوقف کنیم؟

اگر شما هم از سرویس‌های رایگان خدمات ایمیلی از جمله یاهو و گوگل استفاده می‌کنید، حتما با ایمیل های اسپم روبرو شده‌اید. این ایمیل‌های مزاحم به یکی از مشکلات کاربران تبدیل شده است اما راه‌هایی برای جلوگیری از حضور آنها در صندوق پیام‌های ورودی وجود دارد.

اسپم یا هرزنامه، ایمیل‌هایی هستند که حکم مزاحم را دارند و متوقف ساختن آنها یکی از دغدغه‌های کاربران سرویس‌های ایمیلی است. با توجه به برخورد متفاوت سرویس‌های ارائه‌دهنده ایمیل با اسپم‌ها، دو راه برای خلاص شدن از شر این ایمیل‌ها وجود دارد؛ یا باید اسپم‌ها را مسدود کنید و یا سرویس خود را عوض کنید.

اسپم به ایمیل‌هایی گفته می‌شود که از سوی دوستان و آشنایان شما فرستاده نشده است و این ایمیل‌های مزاحم توسط افرادی ارسال می‌شود که آدرس ایمیل شما را داشته باشند. ازآنجایی‌که فرستادن ایمیل هیچ‌گونه هزینه‌ای را در بر ندارد، ممکن است در طول روز ایمیل های اسپم بسیاری را دریافت کنید. متاسفانه امکان مسدود کردن این ایمیل‌ها به طور کامل وجود ندارد اما می‌توان با روش‌هایی آنها را محدود کرد.

روزانه میلیاردها ایمیل اسپم توسط سرویس‌های ایمیل یاهو، گوگل و مایکروسافت فیلتر می‌شود و تنها تعداد کمی از این ایمیل‌ها از فیلترینگ عبور می‌کنند؛ اما با این وجود دریافت 5 تا 20 اسپم در روز عدد غیرعادی به شمار نمی‌رود. اسپم‌هایی که از فیلتر عبور می‌کنند باید در فولدر اسپم ظاهر شوند اما اگر این ایمیل‌ها را در صندوق ورودی پیام‌ها (Inbox) مشاهده کردید، یا فیلترینگ اسپم‌ها برای شما خاموش شده است و یا فیلترها نتوانسته‌اند کار خود را به خوبی انجام دهند.

فیلترینگ اسپم‌ها یک حیله‌ی تجاری است. به عبارت دیگر اگر فیلتر، سست و ضعیف باشد آنگاه ایمیل های اسپم سر از اینباکس شما در می‌آورد، و اگر فیلتر سخت و جدی باشد ممکن است ایمیل‌های مهم و اصلی شما نیز به فولدر اسپم انتقال یابد.

در این میان فیلترهای سرویس یاهو نسبت به سرویس گوگل (Gmail) کمی ضعیف‌تر است. انتخاب سرویس ایمیل به سلیقه‌ی شما بستگی دارد اما اگر به فیلترینگ قوی‌تری برای اسپم‌ها نیاز دارید بهتر است به سراغ جی میل بروید. سرویس ایمیل گوگل نیز این ایراد را دارد که باید هر دو روز یکبار فولدر اسپم را بررسی کنید، چون ممکن است برخی از ایمیل‌های اصلی و مهم شما نیز به آن منتقل شده باشد.

انتقال به یک سرویس ایمیل رایگان مانند جی میل یا اوت لوک (Outlook) یک ایراد دیگر نیز دارد و آن این است که شما باید آدرس جدید ایمیل خود را به تمام مخاطبانتان بدهید. البته جی میل و اوت لوک، تمامی ایمیل‌های کاربر را از یاهو جمع می‌کند و تغییر سرویس ایمیل آن‌چنان هم سخت نیست.

شرکت یاهو نیز در تلاش است تا جلوی اسپم‌ها را بگیرد اما اگر در برخی از موارد شکست می‌خورد، شما می‌توانید ایمیل‌های اسپمی که دریافت می‌کنید را گزارش دهید تا به سرویس‌دهندگان برای فیلترینگ اسپم‌ها کمک کنید. فیلترهای اسپم برای صدها میلیون کاربر کار می‌کنند و فقط مخصوص شما نیست؛ بنابراین احتمال رد شدن برخی از اسپم‌ها از فیلترینگ، چندان غیرعادی به نظر نمی‌رسد.

نکته‌ی دیگری که وجود دارد این است که پشتیبانی از میلیون‌ها کاربر برای سرویس رایگانی چون یاهو، گوگل و مایکروسافت، صرفه‌ی اقتصادی ندارد و اگر به دنبال پشتیبانی بهتری هستید بهتر است در سرویس‌های پولی مانند FastMail ثبت‌نام کنید.

ایمیل های اسپم را باز نکنید

یکی دیگر از راه‌های متوقف کردن اسپم‌ها، فیلتر کردن آنهاست. اگرچه نمی‌توان به کلی جلوی اسپم‌ها را گرفت، اما شما می‌توانید با فیلتر کردن آنها مانع حضور این ایمیل‌ها در اینباکس شوید. فیلتر کردن اسپم‌ها کمی زمان‌بر است. برای این کار شما باید تمامی ایمیل های اسپم و هرزنامه‌هایی که وارد صندوق ورودی می‌شوند را گزارش کنید. توجه داشته باشید که شما هرگز نباید این ایمیل‌ها را باز کنید؛ چرا که با باز کردن آنها حساب شما فعال شناخته می‌شود و تعداد ایمیل های اسپم ارسالی بیشتر خواهد شد.

همچنین شما می‌توانید ایمیل‌هایی از فرستندگان خاص یا با موضوع خاص را فیلتر کنید. به این شکل که لغات یا عبارات مورد نظر در آدرس فرستنده، موضوع یا متن ایمیل را فیلتر کنید و آنها را به فولدر اسپم بفرستید. اما با توجه به اینکه هرزنامه‌ها از میلیون‌ها آدرس جعلی استفاده می‌کنند، امکان توقف دائمی آنها وجود ندارد.

همان‌طور که گفته شد، شما نباید هیچ‌گاه ایمیل های اسپم را باز کنید. اما اگر سیستم ایمیل شما دارای پنجره پیش‌نمایش (Preview Pane) باشد، زمانی که یک ایمیل را انتخاب یا از روی آن حرکت کنید به طور خودکار باز می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق، به بخش تنظیمات رفته و پنجره پیش‌نمایش را لغو کنید.

در صورتی که شما از فرایند خودکار حذف ایمیل های اسپم استفاده کنید، آنها به سطل زباله منتقل می‌شوند و با خالی کردن سطل زباله می‌توانید آنها را حذف کنید. لازم به ذکر است که با برگرداندن ایمیل های اسپم به منبع و یا تلاش برای انتقام از فرستنده، خود را به زحمت نیندازید؛ چرا که معمولا آدرس فرستنده این ایمیل‌های مزاحم جعلی است و حتی اگر فرستنده از یک نشانی واقعی استفاده کرده باشد، باز هم شما تنها یک تلاش بیهوده کرده‌اید.

لینک منبع: gadgetnews.ir

پربازدیدترین مطالب - ویندوز