نظریه جدید دانشمندان در مورد اتفاقات عجیب مثلث برمودا
مثلث برمودا منطقهای عجیب و خطرناک است که تا کنون افراد زیادی در آن ناپدید شدهاند. پیش از این فرضیههای زیادی در خصوص علت این اتفاقات ارائه شد اما اینک دانشمندان به یک نظریه علمیتر برای حل معمای این پدیده رسیدهاند.
منطقه مثلثی برمودا، یک میلیون و 300 هزار کیلومتر وسعت دارد و برمودا، فلوریدا و پوتوریکو را در بر گرفته است. در طی یک قرن اخیر حدودا هزار نفر در این مثلث ناپدید شدند و هر سال به طور میانگین 4 هواپیما و 20 کشتی در آن گم میشوند و دیگر اثری از آنها نیست.
تاکنون فرضیههای مختلفی برای حل معمای این پدیده ارائه شده است که برخی از آنها به مسائل فرازمینی اشاره میکند. تاثیر قاره گمشده آتلانتیس و یا وجود بیگانگان در این ناحیه، از جمله فرضیههایی است که در گذشته از سوی افراد مطرح شد.
ابرهای شش ضلعی؛ عامل اصلی اتفاقات مثلث برمودا
اینک دانشمندان دانشگاه ایالتی کلرادو نظریه جدیدی را ارائه دادند که نسبت به سایرین علمیتر و منطقیتر است. به عقیده دانشمندان، ابرهای شش ضلعی که بر فراز این منطقه شکل میگیرند میتواند عامل اصلی رخ دادن اتفاقات عجیب در مثلث برمودا باشد. این ابرها در تصاویری که از شبکه ساینس به دست آمده دیده میشوند.
هواشناسان معتقدند که ابرهای شش ضلعی میتوانند بمبهای بادی با سرعت 273 کیلومتر در ساعت و امواجی با ارتفاع 14 متر تولید کنند و این موضوع کار هواپیماها و کشتیها را برای عبور از مثلث برمودا در اقیانوس آتلانتیک مشکل میسازد. برای مقایسه میتوان به تندبادهایی اشاره کرد که با سرعت 257 کیلومتر در ساعت در گروه پنجم قرار میگیرند و قادرند خانهها را ویران کرده و موجب سقوط هواپیماها شوند.
به گفته دانشمندان این ابرها 40 تا 88 کیلومتر وسعت دارند و ابرهای بزرگی بر بالای غرب جزیره برمودا قرار گرفته است. محققان سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا نیز اظهار کردهاند که یک دلیل علمی پشت قضیهی ناپدید شدن انسانها، کشتیها و هواپیماها در مثلث برمودا وجود دارد و نمیتوان فرضیههای خرافی را باور کرد و احتمالا آب و هوای بد میتواند عامل اصلی این موضوع باشد.
بخش عمده توفانهای گرمسیری اقیانوس آتلانتیک از میان مثلث برمودا عبور میکند و گاهی اوقات حتی چند روز قبل از پیشبینیها رخ میدهند و موجب از بین رفتن کشتیها یا هواپیماها میشوند.