دوشنبه, 30 دی 1392 بازدید 5434 بار

مديريت شبكه چيست؟ (قسمت دوم)

اگر از برقراری ارتباط چندتایی به طور همزمان جلوگیری کنید،کاربر در صورت برقراری ارتباط مجدد پیغامی را مبنی بر اینکه قبلا وارد سیستم بر روی ایستگاه کاری دیگری می باشد را دریافت خواهد کرد . این ویژگی می تواند از طریق سیستم عامل یا محصولی از یک شرکت ثالث پیاده سازی شود.

 

 

 

 

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

پربازدیدترین مطالب

"«قیمتی که در هنگام سفارش مشتري در پیش‌فاکتور منظور گرديده است، معتبر مي‌باشد»."